Mètode sistemàtic

Matemàtiques
ABN

Passió per les matemàtiques des de la infància

ABN és un projecte educatiu de Matemàtiques per a Educació Infantil, una revolució en el camp de l'aprenentatge de les matemàtiques primerenques. Es tracta d'un mètode sistemàtic i molt experimentat, amb el qual, de forma natural, s'augmenta, intensifica i millora la comprensió dels continguts matemàtics des d'Educació Infantil.

Les claus de l'èxit d'ABN per matemàtiques a Infantil són:

Aprendre matemàtiques jugant
Plantejament lúdic, manipulatiu i experimental, experimentat a les aules i recolzat en desenvolupaments científics de l'aprenentatge matemàtic.
Mètode sistemàtic i continu
ABN és un mètode sistemàtic, a Infantil i Primària, amb recursos per al professorat i una gran flexibilitat per aplicar-lo en les dues etapes educatives.
Innovador i apassionant
El mètode de matemàtiques en Educació Infantil és innovador i ofereix un gran nivell de competència matemàtica en aquesta etapa educativa, despertant en els nens i nenes la passió per les matemàtiques.
Aquest mètode de matemàtiques per a xiquets i xiquetes petits desenvolupa una gran capacitat de càlcul, que no és mecànica ni purament instrumental, sinó que es recolza en el sistema conceptual basat en la comprensió dels processos, no en la memória, que admet totes les competéncies de càlcul. Aprendre amb aquest mètode millora considerablement la vostra capacitat de resolució de problemes.
Més Matemàtiques ABN 
Més projectes educatius

ABN Matematika

Haurrentzako Matematikaren euskarazko hezkuntza proiektua.
Ezagutu proiektua

Matemáticas ABN 

Proyecto educativo de Matemáticas para Infantil en castellano.
Descubre el proyecto

ABN Matematika

Haurrentzako Matematikaren euskarazko hezkuntza proiektua.
Ezagutu proiektua

Matemáticas ABN 

Proyecto educativo de Matemáticas para Infantil en castellano.
Descubre el proyecto
Matemátiquess ABN està creat per Jaime Martínez Montero i l’equip format pels seus col·laboradors més propers i experts: José Miguel de la Rosa Sánchez, Concepción Sánchez Cortés i Concepción Bonilla Arenas.
Llibres de text i recursos didàctics
Materials de Matemàtiques ABN
Utilitza els següents filtres per a trobar tots els llibres de text, materials educatius i recursos didàctics per a l'alumnat i per al professorat, que composan aquest projecte educatiu:

       

      Sin resultados